Πρόσωπα

Νίκολα Βούτσεβιτς: Συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων!

Νίκολα Βούτσεβιτς: Συλλέκτης ακριβών αυτοκινήτων!
Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μετακόμισε στο Σικάγο και μαζί πήρε και όλα του… τα υπάρχοντα! Δεν θα μπορούσε να παραλείψει τα αγαπημένα του σπορ αυτοκίνητα, τα οποία είναι τα δώρα προς τον εαυτό του.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρας του. Έτσι άφησε την Φλόριντα και τους Ορλάντο Μάτζικ, για τους Σικάγο ΜπουλςO30χρονος Μαυροβούνιος, διένυσε τα 1200 μίλια που χωρίζουν τις δύο πολιτείες, μαζί με την γυναίκα του, τους δύο γιούς και την… πλούσια μηχανοκίνητη περιουσία του!

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς, είναι λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων, καθώς και της ταχύτητας. Επί σειρά χρόνων, κάνει δώρο στον εαυτό του μερικά παιχνίδια για… μεγάλα παιδιά! H συλλογή του περιλαμβάνει μια Porsche 911 GTRSτων 700 ίππων, και ένα Ford Mustang Shelby GT500, των 760 ίππων. Ωστόσο, για τις οικογενειακές ανάγκες διαθέτει ένα AudiRS6, το οποίο έχει κοντά στα 600 άλογα ιπποδύναμη.
nikola-vucevic-life-2020.jpg

Κατά την άφιξη του στο Σικάγο, ο σέντερ των «Ταύρων», δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και προχώρησε σε ακόμα μια… επένδυση αγοράζοντας μια Cadillac, η οποία δεν είναι σπορ αμάξι σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Το καλοκαίρι του 2018, όταν το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς ακουγόταν για την ομάδα του Ορλάντο, ο Νίκολα είχε σχολιάσει μια τοποθέτηση του Σλοβένου στην οποία ανέφερε πως «το ονειρικό του αμάξι από μικρή ηλικία ήταν η Porsche 911». Ο Βούτσεβιτς συνέχισε λέγοντας, πως είναι διατεθειμένος να του προσφέρει την δική του Porsche, για να χρησιμοποιεί επί καθημερινής βάσης, χαριτολογώντας έτσι ώστε να του δώσει έναν ακόμα -σημαντικό- λόγο στο Λούκα για να πάει στη Φλόριντα.

 
Φτάνοντας στο φετινό καλοκαίρι, αν κάποιος ανατρέξει στους προσωπικούς του λογαριασμούς, μπορεί να διαπιστώσει και την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τον Αύγουστο παρευρέθηκε να παρακολουθήσει, για πρώτη φορά στην ζωή του, αγώνα Formula1. Ο ενθουσιασμός του ήταν φανερός και είναι μια ακόμα μαρτυρία για την… λατρεία του Μαυροβούνιου!
Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0